Foton från teamresa till Albanien

Maria Nordberg tillsammans med ett team från Svedjeholmskyrkan besökte Albanien under vecka 15 2011. Resan är en del av arbetet med att bygga upp vårt biståndscenter och knyta kontakter för kommande hjälpinsatser.
Bibelskolan
Här är Maria Nordberg och Mattias Bodin tillsammans med årets bibelskoleelever i Lac, Albanien. Pastor Alexander längst bak.

Marcus Nordin tillsammans med Josef Molla och lilla Puffy.

Här besöker vi en fattig by med romer. Josefine tillsammans med två av tjejerna från byn. Här kommer vi i fortsättningen hjälpa till med bistånd för att hjälpa dessa människor med mat, kläder, utbildning, husbyggen m.m.

Pastorsfrun Vera tillsammans med Hassan. Han ska få en gitarr som vi har tagit med från Sverige och ska överlämna idag för han har födelsedag. Han längtar att få ta musiklektioner och vill tjäna Jesus.