vuxna på stan

Men varför ska vuxna va på stan ?????

Jo därför att problemet är mycket större än att föräldrar/vuxna inte går ut på fredags kvällar nätter och umgås med den unga generationen.

Dom här härliga ungdomarna kräver en sak framför allt och det är din och min så otroligt dyrbara och värdefulla TID !!!

- va är det så enkelt ?

ja det kan man för att göra det enkelt säga , jag tror dom flesta i min ålder minns hur det var att ha en mormor farmor farfar eller liknande och dom hade något som vi tror vi har sådan brist på nämligen tiden , min mormor hade alltid tid hon sa aldrig jag har inte tid för det hade hon.

Som ung måste man ha någon att tala med och det är så viktigt att vi inte glömmer generationerna som kommer efter oss .

Det är framtiden vi måste låta våra hjärtan vändas till den unga generationen för det finns något som är viktigare än våra små karriärer och det är att upprätta banden som måste finnas mellan unga och gamla (äldre) .

Jag vet att det kan kännas fyrkantigt och konstigt att möta en tonåring om man inte är van ( detta kanske låter konstigt för dig som är ung men du vet gamlingarna fattar inte språket alla gånger så det få ni ha lite överseende med ) .du har så otroligt mycket att ge.

Att bygga en relation med någon tar tid vi talar ibland om kvalitativ tid men då lurar vi oss själva tid mäts vad jag vet i kvantitet inte i kvallite det krävs mycket tid för att skapa en djupare relation. Tror vi att vi kan ha någon form av kvalitet tid där vi gör en massa roliga saker eller där vi spänner musklerna allt vi kan för vårat barn ska bli nöjd på något konstigt vis , jga tror att uttrycket grundar sig i vårat dåliga samvete som säger att vi borde va mer med ungarna och då hittar vi på ett substitut för det.

Jag vill inte trycka ner något med detta skrivande utan hjälpa dej att lyfta blicken på vad som är viktigast .

Vi har en ung skara som törstar något så otroligt efter dom vuxnas tid många har hela sitt liv fått höra att ingen har tid och får man höra det till räkligt många gånger så finns det risk att man börjar funder över vad som är fel och vems fel det är , som barn tar ofta skulden på sig själv.

Detta var en kort version om tids aspekten men jag tänker inte skriva mer om det just nu .

Så låt oss ta ett kraft tag för våran stads unga generation så dom få se att det finns dom som har den tid som krävs för att hjälpa, diskutera, häng osv.

Häng med på fredags kvällarna

Mvh Andreas westman