Nästa generation i fokus vid ungdomshelgen "Refill"

Den 22 till 24 mars arrangerades ungdomskonferensen "Refill" i Svedjeholmskyrkan. Inbjudna talare var Mattias Nordström från Uppsala och Marco Strömberg från Södertälje.

Värd för konferensen var ungdomspastor Andreas Westman. Det var ett bra gensvar under helgen med många ungdomar på mötena och en underbar och uppbygglig atmosfär.

Ett team av Svedjeholmskyrkans ungdomar, under ledning av Emanuel Olsson, ledde lovsången under mötena på ett härligt sätt.

Flera ungdomsledare från olika kyrkor i Örnsköldsvik medverkade under helgen, bland annat vid lördagskvällen då ett samtal hölls i cafeterian. Elena Sjulsson med team från Elimkyrkan (bild ovan) ledde på ett lovsången vid nattvardsdelen av mötet på fredagkvällen.

Mattias Nordström, ungdomspastor i Livets Ord i Uppsala, predikade på fredagkvällen (bild ovan) om att leva ett utgivande kristet liv och att hjälpa någon att möta Jesus. Marco Strömberg talade på lördagens kvällsmöte om att vara en förvaltare av våra gåvor och hur Gud samverkar med vår vilja för att Hans goda vilja skall ske. På lördagen hölls även en workshop med temat ungt entreprenörskap. Helgen avslutades med söndagens gudstjänst då ungdomspastor Andreas Westman talade om att ha Jesus som centrum för allt vad vi gör i våra liv.

Härlig gemenskap bland ungdomarna i cafeterian efter mötena.

Lyssna gärna till budskapen från helgen:
>> Mattias Nordström
>> Marco Strömberg