• Aktuellt

Kampanjvecka präglades av väckelseatmösfär

Från tisdag den 12 februari till söndagen den 17 februari hölls en kampanjvecka i Svedjeholmskyrkan med titeln "Tid att möta Gud". Medverkande talare var riksevangelisten Stefan Salmonsson från Jönköping. Hans fru Marie var även med och talade vid en speciell kvinnofrukost på lördagsmorgonen. Varje kväll hölls väckelsemöten med lovsång, en kortare predikan av Stefan Salmonsson och tillfällen för förbön.
Stefan och Marie Salmonsson medverkade under
Stefan och Marie Salmonsson medverkade under "Tid att möta Gud".

Det var glädjande att se ett stort gensvar och många mötesbesökare under kvällarna. Stefans enkla budskap om att vända om och gå med Gud var uppskattat, och det var många som sökte förbön under kvällarna. >>Budskapen finns att lyssna på här!

Kvinnofrukosten med Marie Salmonsson var också en riktig höjdpunkt. Ungefär 100 kvinnor samlades till detta på lördagens morgon. Marie talade om sina erfarenheter och de tuffa passager i livet som hon gått igenom. Hennes vittnesbörd om hur hon med Guds hjälp kommit vidare var mycket gripande. Det gavs även tillfällen för de som önskade att söka förbön.

Veckan avslutades med gudstjänsten på söndagsförmiddagen då både Stefan och Marie medverkade.

En mycket god frukost serverades de ca 100 kvinnorna på lördagsmorgonen

Välfyllt i Svedjeholmskyrkans cafeteria