Konfirmation i Svedjeholmskyrkan

Vi kommer köra igång en ny omgång konfirmation, med start tisdagen den 5:e november! Under konfirmandtiden får du genom bland annat diskussioner, samtal och gudstjänster möjlighet att fundera över vem du är och vad du tror.

Det handlar om trosfrågor som vem Jesus är och vad det står i Bibeln. Men också om grundläggande mänskliga frågor, till exempel om vad som är rätt och orätt, om vänskap, kärlek, sex, om meningen med livet. Detta är frågor som alla människor ställs inför. Ingen lever sitt liv ensam. Gud har i utifrån sitt Ord sin nåd svar på dessa frågor.

Konfirmandtiden avslutas med en konfirmationsgudstjänst. Konfirmationen är en bekräftelse av din tro. I Guds ögon är alla människor värdefulla. Konfirmationen är ett sätt att bekräfta detta för just dig! Vi kommer även att genomföra extra dopundervisning och låta döpa dig som inte ännu är döpt på konfirmationsgudstjänsten på pingsthelgen.

Med varma hälsningar
Ungdomspastor Andreas Westman med ledare

NÄR? Varje tisdag direkt efter skolans slut kl 14.30 träffas vi. Vi börjar med fika, och kommer att hålla på drygt en timme varje träff. Start tisdagen den 5 november. Avslutningsgudstjänst pingstdagen 8 juni 2014.

FÖR VEM? För alla som går årskurs 8-9 och har en tro på Jesus (Detta är inte en Alphakurs eller evangelisationskampanj - konfirmationen är till för att bekräfta och stärka den tro som redan finns). Vi kommer även denna säsong ha ett sportlovsläger där vi åker i väg några dagar i början av sportlovet.

Skriv ut E-post