Växande ungdomssatsning

Foto på en del av deltagarna vid helgens möten med Mattias Nordström.

Helgen den 22 och 23 november samlades många ungdomar och unga vuxna till möten och gemenskap i Svedjeholmskyrkan. Det glädjande att se tillväxt i ungdomsarbetet!

Mattias NordströmInbjuden talare under helgen var Mattias Nordström från Livets Ord i Uppsala. Mattias arbetar som pastor för unga vuxna i Uppsala - ett arbete som berör flera hundra personer varje vecka.

På ungdomsmötet i Svedjeholmskyrkan den 22 november slöt cirka 60 ungdomar upp. Responsen vid förbönen på mötet var stor och flera ungdomar tog emot Jesus som sin frälsare!

Dagen efter var det dags för möte för unga vuxna i åldern 19-35 år. Arbetet med unga vuxna i Svedjeholmskyrkan är alldeles nystartat och till nattvardsgudstjänsten på lördagkvällen samlades ca 30 personer. Kvällen fortsatte sedan med trevlig gemenskap och mat i cafeterian.

Skriv ut E-post