Påskens budskap berörde!

Påsken, den allra största kristna högtiden om Jesu död och uppståndelse, firades i Svedjeholmskyrkan med flera samlingar under påskhelgen. På torsdagen hölls en Getsemanestund med nattvard, på Långfredagens kväll en gudstjänst och på söndagen firades Jesu uppståndelse med en härlig uppståndelsegudstjänst (bild ovan)! Under gudstjänsten på söndag medverkade även ett team från Livets Ords musikal "Martyrion" som sedan gjorde ett mycket uppskattat framförande i Pingstkyrkan på påskdagskvällen.

Musikalen "Martyrion" blev mycket välbesökt, då alla kyrkor i Örnsköldsvik stod med som arrangörer för evenemanget. De oerhört starka skildringarna av unga kristna martyrer från olika tidsepoker berörde. Musikalen är skriven av Joakim Lundqvist, pastor i Livets Ord Uppsala. Joakim medverkade även under kvällen i Pingstkyrkan och berättade om bakgrunden till musikalen.