Stor glädje vid invigningen av barnhemmet i Indien

Hasse och Elvy Svensson från Svedjeholmskyrkan var med vid invigningen av vårt barnhem i Västbengalen, Indien i mars 2015. Det var stor glädje då barnen för första gången fick komma in i de nybyggda lokalerna! Arbetet med byggandet av barnhemmet har letts av pastorsparet John och Catherine Raijah, med understöd från oss i Svedjeholmskyrkan. I dagsläget bor 65 barn på hemmet. Med fler understödjare finns möjligheten att ta emot ännu fler barn!

På grund av olika omständigheter kunde inte pastor Thomas Nordberg som planerat var delta i invigningen, men Hasse och Elvy blev istället de som fick representera Svedjeholmskyrkan vid invigningen.

Efter en namntävling fick barnhemmet namnet "Bridge of Hope". Vi är mycket glada över att detta gjorts möjligt genom engagemang och gåvor. Du kan vara med och stödja arbetet!

Festlig mottagning vid invigningen

Elvy fick äran att klippa det röda bandet!

Barnhemsbyggnaden

Barnen ber en bön och tackar Gud för maten som serveras vid första måltiden i den nya byggnaden.

Alla barnen samlade

>> Läs mer om barnhemmet här!