Svedjeholmskyrkan 30 år

Hopp & FramtidstroSvedjeholmskyrkan firade 30 år med ett speciellt jubileumsmöte på Folkets Park i Ö-vik den 15 november. Mötet var välbesökt, och avlutades med stor tårtbuffé. Talare var Carl-Gustaf Severin och det bjöds även på sång av Frank Ådahl och en del tillbakablickar från församlingens 30-åriga historia.

Församlingens jubileum uppmärksammades även med tidningen "Hopp och Framtidstro" som delades ut till alla hushåll och företag i Örnsköldsvik. Den 16-sidiga tidningen distribuerades som en bilaga till Tidningen 7.

I tidningen finns bland annat att läsa om vår satsning med Nya Parken, Bistånds- och Missionarbetet och en hel del andra reportage. Tack vare ett gott samarbete med våra leverantörer och samarbetspartners är tidningen helt finansierad genom annonsintäkter. Ett stort tack till samtliga annonsörer!

>>Här finns tidningen att läsa som pdf