• Välkommen!
  • Barnmöten och aktiviteter - Söndagskul - Sommarläger m.m.
  • Svedjeholmskyrkan Ung - Vårt ungdomsarbete

• Välkommen!
  • Barnmöten och aktiviteter - Söndagskul - Sommarläger m.m.
  • Svedjeholmskyrkan Ung - Vårt ungdomsarbete

Veckans program

Vecka 26

• Sön 2/7 11.00 Gudstjänst med nattvard och dop. Medelmsintagning. Predikan av pastor Thomas Nordberg. Interpretation to english available.

Nya kristna gymnasiet - HögaKustengymnasiet

Se filmen om det nya kristna gymnasiet som kommer att ha lokaler i Nya Folkets Park Örnsköldsvik.

Tack alla ni som har varit med och skickat in namnförslag till den nya gymnasieskola som huvudmannen Broskolan AB vill starta.

Efter att alla namnförslag sammanställts och utvärderats så kom arbetsgruppen för gymnasiet och sedan huvudmannen för Broskolan fram till beslutet att följande förslag blev det vinnande förslaget.

"HögaKustengymnasiet - Norrlands Kristna Gymnasium"

Motivering:

• Koppling till skolans hälsoinriktning, Höga kusten är ett oerhört attraktivt naturområde som kommer att vara föremål för både utepedagogik och kick-off satsningar med både elever och personal. Om vi tar emot eventuella utbyteselever så kan vi med enkelhet visa dem runt i naturområdena High Coast World Heritage Area.
  • Helig kontra profan koppling, Högakusten är ett bra exempel på den otroliga skapelse som Gud har gjort, vi kan med enkelhet utsmycka en hemsida med årstidsbundna bilder i syfte att skapa en estetiskt attraktiv hemsida.Då skolans namn inte på ett direkt sätt heter något med kristen koppling skapar vi inga konstlade föreställningar att alla elever som läser på vårt gymnasium måste vara kristna.Alla oavsett livsåskådning är välkomna att läsa på Högakustengymnasiet.
  • Lokalkopplingar. Folkets Parks lokaler ligger högt upp samt med fin utsikt över kustbandet i inre Örnsköldsvik. Närhet till naturområdet Skyttis med vacker natur. Håll utkik efter HögaKustengymnasiets nya hemsida som publiceras inom kort.

Du vet väl om att du är bra!!

Guds välsignelse önskar arbetsgruppen för nya gymnasieskolan samt huvudmannen Broskolan AB!