Hej hoppas att allt är bra med dig

Vad vi som Svenskar har blivit så bekväma att vi blir missnöjda och gnälliga för i princip ingenting. Jag var på en affär här i stan och där upptäckte jag vilket missnöje det finns i Sverige.
På den där affären så gick det lite sakta i kassan, och människorna som stod i kö började gnälla och klaga, medan kassörskan i fråga jobbade som en galning.
Då tänkte jag i mitt sinne, är det så att vi har skapat ett samhälle som vi nästan inte klarar av att leva i?
Har vi så bråttom och så mycket att göra att vi inte hinner njuta av livet, att varje försening blir en katastrof  och vårat mycket viktiga och välplanerade schema spricker.
Vart tog glädjen över själva livet vägen, där man stannade upp och  njöt av att bara va´.
I min och din bibel står det om att när Gud skapade himmel och jord så njöt han av det han skapat. Han sa se det var mycket gott.
Faktum är att då Gud skapade himmel och jord så stannade han upp varje dag och kollade, han njöt av vad han gjort och han sa – se det är mycket gott.
I Matteusevangeliet 6:24-34 så talar Jesus om att vi inte behöver oroa oss över allting hela tiden utan förtrösta på Gud och hans förmåga i oss.
I Filiperbrevet 4:6-7 så säger Paulus ungefär samma sak, att vi inte ska göra oss bekymmer utan söka Gud i stället.

Du och jag har fått ett liv här på jorden och låt oss ta tillvara på det livet, se det som en gåva från Gud, han säger faktiskt att varje dag är en sällsam gåva från Gud
Så börja andas igen, börja hoppas igen och börja tro igen.
Var glad över det lilla du har och  låt inte längtan efter något mer förstöra det du har.
Låt den längtan bli något positivt i stället.

Ha en underbar dag!