Underbar lovsång fyllde Swedbank Arena!

Ca. 2000 personer samlades i Swedbank Arena, Örnsköldsvik, lördagen den 23 maj för att tillsammans prisa Gud!
Lovsångskonsert 23 maj 2009 i Swedbank Arena - Michael W Smith
En av de allra mest kända kristna musikerna i världen, Michael W Smith, ledde den mäktiga lovprisningen. Fokus för hela arrangemanget var lovsång och tillbedjan inför Gud

Se ett videoklipp från SWEDBANK ARENA

Under kvällen medverkade även en lång rad lokala musiker. Maria Nordberg från församlingen Trons Sköld var en av dessa. Trons Sköld var en av medarrangörerna till den mycket lyckade kvällen.

Michael W Smith sjöng många av sångerna tillsammans med kören... men också tillsammans med hela publiken. Kort sagt; Gud var i centrum!

Med stor förväntan samlades människor från många olika håll innan lovsångskonserten.