Undervisning för kristna ledare i Burma

Läs en hälsning från Christer Olsson med familj, skriven fredag 18 mars.

Christer Olsson med i Svedjeholmskyrkan, är egenföretagare och engagerad i Kristna företagsgruppen i Örnsköldsvik. Han har gjort flera missionsresor till Sydostasien i samarbete med bl.a. den svenske missionären Marco Strömberg.

Läs mer

"Jag har känner inga smärtor längre, jag är frisk!"

- Cancerbölden försvann! - Affärsägaren blev helad från leversjukdom! -Helande och befrielse på retreathelg!
Läs de härliga vittnesbörden om vad Gud gör i Azerbadzjan! Våra vänner Per och Sabina Johansson, som under lång tid verkat i en av de största kristna församlingarna i huvudstaden Baku har sänt dessa hälsningar och vittnesbörd. Den senaste tiden har församlingen stått inför många utmaningar, bl.a. eftersom de inte under hösten 2010 fått tillstånd av myndigheterna att hyra lokaler för sina gudstjänster. Det har dock nu öppnat sig så att de kan hyra lokaler. Per har även fått problem med att få fortsatt uppehållstillstånd och visum i landet. Detta är ett böneämne som du gärna får vara med om att be för så att det kommer till en långsiktigt hållbar lösning.

Församlingen i Baku firar gudstjänst i temporärt tält

Läs mer

Befriade från prostitutionens mörka grepp!

Via vårt missionsarbete understödjer vi regelbundet evangelist Mikael Alfvén, som reser i många länder och predikar. Han har nu varit i Nepal, norr om Indien. Här kommer hans senaste hälsning från resan.

Läs mer

Hälsningar och fotografier från Albanien

Bibelskoaln Albanien 2010Svedjeholmskyrkans pastor Thomas Nordberg, samt Hasse och Elvy Svensson har under vecka 47 befunnit sig på missionsresa i Albanien. Pastor Thomas har undervisat på Livets Ords bibelskola i Lac i norra delen av landet.

Läs hälsningen från resan!

Läs mer

Vittnesbörd från Sydostasien

Bibelskoleelev i Burma som Marco Strömberg undervisarVi understödjer regelbundet missionären Marco Strömberg som arbetar med mission i Sydostasien. Hans organisation arbetar bl.a. i Burma med så kallade "Business Schools" där den kristna lokalbefolkningen undervisas och uppmuntras till egenföretagande, så att de kan skapa sig försörjning och en framtid i landet. Man arbetar även med bibelskolor och församlingsplanteringar.

Bilden till höger visar elever i bibelskolan som Marco Strömberg och hans organisation Focus On Asia driver.

Läs mer

Vittnesbörd från Kenya

Här följer en hälsning från Pia Lind och Kirsi Nyrhinen som arbetar som missionärer i Mombasa, Kenya.

Vår församling understödjer regelbundet deras arbete.


Varma hälsningar från Mombasa, Kenya!

På senaste tiden har vi sett hur Gud Herren verkar mäktigt bland kuststammarna här i Kenya.

Läs mer

En hälsning från Lima, Peru

Svedjeholmskyrkan stödjer i sitt missionsarbete en församling i Lima, Peru. Bengt Erixon från vår församling har vid flera tillfällen besökt Lima och pastor Joel Garcia.

Läs mer

Pionjärmission i Azerbadjan gav resultat!I december 2009 reste ett missionsteam på fyra personer från Svedjeholmskyrkan, bl.a. pastor Thomas Nordberg, till Azerbadjan. Under en av dagarna besökte teamet en avlägsen by i norra delen av landet. Fotografiet ovan är från det besöket.

Pastorer från Livets Ords församling i huvudstaden Baku har nu glädjande rapporter om hur arbetet i byn nu resulterat i att två nya cellgrupper startats i den tidigare helt onådda byn! Församlingen i Baku reser regelbundet dit och kan vittna om tillväxt.

Läs mer

Mission och bistånd

Mission och bistånd

Svedjeholmskyrkans Podcast

Prenumerera

 

Svedjeholmskyrkan på Facebook

Svedjeholmskyrkan på facebook