• Om församlingen

Församlingens historia

Här följer en liten historisk bakgrund till Svedjeholmskyrkan och församlingen Trons Sköld, som idag har funnits till i närmare 30 år...

Läs mer

Mission och bistånd

Matt 28:18-20. Vår vision och vårt uppdrag som församling är och har varit ända sedan starten att missionera både här hemma och ut över världen.

Läs mer

Barnmöten & Läger

Vårt mål med barnarbetet är att varje barn ska bli en lärjunge till Jesus i enlighet med församlingens vision.

Läs mer

Ungdomarna

Svedjeholmskyrkans ungdomsarbete riktar sig till ungdomar mellan 13-25 år.
Vi tror att ungdomar utgör en viktig roll i vad Gud vill göra i den tid vi lever. Gud har alltid använt unga människor i det han tänkt göra, och jag tror att han vill fortsätta med det.

Läs mer

Radio- & webbgudstjänst

Svedjeholmskyrkan sänder en Gudstjänst varje söndag kl. 14:00-15:00 på Örnsköldsviks Närradio, 89,8 & 105,7 MHz. Detta ger dig en möjlighet att lyssna på gudstjänsten även om du har varit förhindrad att vara med hos oss på förmiddagen.

Du kan även lyssna till budskapen här på hemsidan. Det går även att lyssna live på närradion på internet, klicka in dig på www.radioovik.se och klicka på lyssna direkt. 

Svedjeholmskyrkans lokaler

Här kan du i ett fotoreportage följa med och se hur det ser ut i Svedjeholmskyrkan på Brogatan 105. Fotografier från bl.a. kyrksalen och den fina cafeterian.
mini.jpg

Läs mer

Mission och bistånd

Mission och bistånd

Svedjeholmskyrkans Podcast

Prenumerera

 

Svedjeholmskyrkan på Facebook

Svedjeholmskyrkan på facebook