XL Fredag! eller... Vad gör du en fredagkväll?

Häng med i vad som händer en vanlig fredagkväll i Svedjeholmskyrkan!

Skriv ut E-post

Mattias Nordström: "Håll fast vid det som är värdefullt!"

Den 4 februari 2011 besökte Mattias Mordström, ungdomspastor på Livets Ord i Uppsala, Svedjeholmskyrkan och predikade på fredagskvällens ungdomsmöte. Kvällen inleddes med en fartfylld streetdanceuppvisning av Svedjeholmskyrkans dansgrupp Noorte Action. Mattias talade sedan, för de runt fyrtiotalet ungdomarna om att hålla fast vid, och bevara sin tro och det som är viktigt i livet. >>Lyssna till budskapet här


Streetdancegruppen Noorte Action. Foto: Ester Olsson

Skriv ut E-post

"Kreativ!"-helgen inspirerade många


Ungdomssatsningen "kreativ!" den 16-18 oktober 2009 blev en inspirerande och välbesökt helg i Svedjeholmskyrkan.

Läs mer

Skriv ut E-post

Gudstjänst med ungdomlig "touch"

Ungdomspastor Andreas Wastman predikarSöndagen den 15 februari medverkade ungdomarna och ungdomspastor Andreas Westman under hela gudstjänsten. Mötesledare var Emmy Svensson, en av ungdomarna i Trons Sköld. Lovsången leddes av ett team av församlingens ungdomar. Intrycket från gudstjänsten var kort sagt ungdomligt, livfullt och inspirerande.

Flera av lovsångerna som spelades och sjöngs var skrivna av ungdomarna själva: Sannah Olssons "Du är det enda" och Daniel Van der Eerdens "Tack min Jesus..." gjorde verkligen ett intryck med ett starkt fokus på Jesus och hur beroende vi är av Honom. 

Läs mer

Skriv ut E-post

Mission och bistånd

Mission och bistånd

Svedjeholmskyrkans Podcast

Prenumerera

 

Svedjeholmskyrkan på Facebook

Svedjeholmskyrkan på facebook